Over Ons

Bij ons vind u prachtige handgemaakte houten constructies die niet alleen functioneel zijn maar ook tot in de detail afgewerkt. We hebben een zeer uitgebreide assortiment, met ruime keuze in verschillende constructies, afmetingen en dakbedekking.Met als resultaat dat de constructie past bij uw omgeving.

Al onze frames zijn gemaakt met pen- en gat verbindingen. Voorgeboorde verspringende pengaten betekenen dat tijdens de installatie alle verbindingen mooi samen zullen trekken zonder gedoe. Slechts enkele hefwerktuigen (voor grotere frames) en basisgereedschap zijn nodig.

Elk stuk hout dat bij uw pakket wordt geleverd, wordt behandeld en verwerkt door onze bekwame vakmensen. Afgeschuinde randen aan het frame geven een zachtere afwerking waardoor het prettiger te hanteren is, maar ziet er ook mooier uit.

Onze werkplaatsen zijn gevestigd in Frankrijk en alle materialen zijn lokaal afkomstig van betrouwbare leveranciers. Door samen te werken met lokale leveranciers kunnen we de verwerking ervan nauwlettend in de gaten houden.

Wij zijn trots om onze bouwpakketten die aansluiten bij uw regio, aan huis te leveren met onze nationale bezorgservice. We zijn slechts een telefoontje verwijderd als er problemen zijn en proberen zo snel mogelijk te reageren.

Bij uw pakket ontvangt u een duidelijke handleiding voor het installatieproces. Duidelijke instructies geven aan hoe het gebouw veilig moet worden opgebouwd, het aantal benodigde personen en de benodigde hulpmiddelen en gereedschappen. Ook hebben wij een online tutorial die u begeleiden  bij elke stap van het proces.

Als u zich niet zeker voelt, of geen lokale aannemer heeft die u kunt gebruiken, hebben we een lijst met erkende installateurs die u graag helpen.

Je in op onze mailing lijst